sunnuntai 8. joulukuuta 2013

18.12

Noniin torstai päivä alkoi sillä, että jouduimme Juhan kanssa ottamaan vara auton koska Starkin autosta oli puhjennut rengas mutta se ei menoa haittaa. Siitä otimme kontin ja kärryn perään ja veimme kärryn peikolle ja menimme takaisin linjaan sen jälkeen kysyttiin lisähommaa no saimme keikan Stora ensolle. No ensimmäiseksi haettiin uusi kärry ja lähdettiin ajelemaan sinne päin kun pääsimme pihaan niin huomattiin että joka laiturissa on auto no ei auttanut kuin istua autossa ja odottaa että pääsemme laituriin. Kun vihdoin ja viimein päästiin niin kärry laituriin ja etsimään trukkikuskia no ei siinä ketään ollut kun kaikki oli jo hommissa puolen tunnin jälkeen siitä vapautui kuski nii laput sille ja tavaraa kyytiin kun kärry oli valmis nii se parkkiin ja nuppiin tavaraa eli meille tuli koko yhdistelmä pahvia ja eihän siinä mennyt kuin vajaa kolme tuntia.

Sitten suuntasimme linjaan ja purimme kolme viimeistä lavaa pois kyydistä ja jätetiin laituriin se ja sen jälkeen menimme taas kysymään että onko keikkaa no sieltä tuli salpakankaalle jotain katto ilmastointi tavaraa.







Siinä on ilmastointi koneita ja myös kyytiin tuli sähköpääkeskus joten painoa tuli aika paljon ilmastointi koneet painoivat noin 3500kg ja sähköpääkeskus 2500kg. Kun näitä lastatiin niin joutui olla todella nopea koska jouduimme avaamaan katon ja toisen kyljen kokonaan, että saimme tavarat kyytiin. Ne olivat todella leveitä ja pitkiä kun saimme kaikki kyytiin niin katto ja kylki kiinni ja Kiitolinjaan takaisin apuna lastaamisessa oli Väinölän auto ja henkilökunta.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti